امن پردازان کویر

مطالب تخصصی حوزه شبکه و امنیت شبکه

امن پردازان کویر

مطالب تخصصی حوزه شبکه و امنیت شبکه


امن پردازان از سال 86 در زمینه شبکه و امنیت شبکه پا به عرصه وجود گذاشت. در حال حاضر هم به مدد یک تیم جوان و پویا در همین حوزه به فعالیت میپردازد. از خدمات امنیت شبکه این شرکت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

آنتی ویروس های تحت شبکه با برندهای Avira Bitdefender Kaspersky Esset(nod32)
تست نفوذ
سامانه مدیریت یک پارچه تهدیدات (UTM)
مرکز عملیات امنیت (SOC)
ایزو 27001:2005 که در ایران تحت عنوان سیستم مدیرت امنیت اطلاعات (ISMS) شناخته می شود.
و اینترنت امن که به عنوان جدیدترین خدمت شرکت شناخته میشود.

در حوزه شبکه نیز شرکت سابقه همکاری با ارگان های مختلفی را دارد. از جمله خدماتی که در این زمینه انجام میشود می توان به موارد زیر اشاره کرد:

خدمات زیرساخت شبکه شامل
طراحی انواع شبکه (با سیم ، بی سیم)
طراحی و اجرای اتاق سرور و مرکز داده
خدمات فیبر نوری
ایجاد لن مجازی(VLAN)
خدمات روتربردهای سخت افزاری
مجازی سازی شامل مجازی سازی سرور، مجازی سازی شبکه و مجازی سازی دستکتاپ
پشتیبان گیری
Microsoft system center

کلمات کلیدی

UTM

بایگانی
  • ۰
  • ۰

ISMS مخفف information security management system است که معمولا به برای مراحل اجرایی ISO 27001  اطلاق میشود. ISO 27001  استاندارد امنیت اطلاعات است که توسط موسسه بین المللی استاندارد تدوین شده است. اما این استاندارد چه می گوید؟ برای درک استاندارد امنیت اطلاعات در ابتدا باید فهمید که استاندارد چیست و به چه دردی می خورد؟ همه ما فیلم عصر جدید چارلی چاپلین را دیده ایم جایی که چارلی چاپلین سعی می کند ویژگی های کار استاندارد عصر مدرن را به چالش بکشد.

اما واقعیت صنعت و اقتصاد کشورهای توسعه یافته این بود که مدیران این صنایع برای کسب سود و راحتی بیشتر تلاش خود را برای استانداردسازی هر چه بیشتر خطوط تولید انجام دادند. مجموعه این تلاش ها برای استانداردسازی هرچه بیشتر در قالب مستندات استانداردسازی ای بود که توسط موسسه بین المللی استاندارد در قالب ایزو های مختلف منتشر شد. بنابر گفته سایت موسسه بین المللی استاندارد، استاندارد ایزو به یک محصول خاص داده نمی شود، بلکه فرایند تولید کالا یا خدمات را در یک واحد تجاری مورد ارزیابی قرار می دهد. 

در مورد ISMS هم مساله به همین صورت است. در ISMS سعی می شود از طریق استانداردسازی فرآیندهای سازمان امنیت اطلاعات حفظ شود. سیستم مدیریت امنیت اطلاعات با انتخاب کنترل‏‌های امنیتی کافی و متناسب، محافظت از دارایی‌‏های اطلاعاتی را تضمین می‌‏نماید و به این ترتیب به طرفین ذینفع اطمینان خاطر داده می‌‏شود‏. به این ترتیب راه‌حل‌های امنیتی استاندارد به تمامی سخت‌افزارها، نرم‌افزارها، ارتباطات و بسترهای آنها اعمال می‌شود تا سازمان را در جهت نیل به موفقیت در سایة داشتن محیطی امن یاری کند.

منظور از طراحی و پیاده‌سازی سیستم مدیریت امنیت اطلاعات ایجاد بستری جهت ایجاد هماهنگی بین کلیه پرسنل حوزۀ پروژه به منظور حرکت در جهت امنیت اطلاعات در سازمان می‌باشد و این امر محقق نمی‌شود مگر با مشارکت و همراهی کلیه کارشناسان و پشتیبانی مدیران ارشد سازمان و لذا تمامی مراحل طراحی و پیاده‌‏سازی هر پروژه توسط مشاوران سیستم و با مشارکت و همراهی کارشناسان و مدیران سازمان امکان‏‌پذیر خواهد بود و در حقیقت ضمانت اثر بخش بودن سیستم وابسته به این مشارکت می‌باشد. چرا که طبعاً سیستم مدیریت امنیت اطلاعات یک سازمان پس از اتمام پروژه و خروج مشاور از سازمان همچنان با رویکرد بهبود مستمر تداوم خواهد یافت.

  • ۹۵/۰۳/۱۷
  • محسن کدخداپور

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی